Our brands

Ervaar de smaaksensatie van onze huisgemaakte bouillons, fonds, sauzen en soepen, onderverdeeld in de fameuze merken Delisauce en Marie Antoine. Liever onder private label of huismerk, ook dat kan.

Deli Sauce
DSC08157

Premium sauzen, door en voor chefs, dat is Delisauce.

SVG button
Marie Antoine
DSC08036

Ambachtelijke sauzen, exclusief ontwikkeld voor het luxesegment van de retailsector.

SVG button

Private label

DSC08225

Een saus, op maat van de klant, onder een eigen label.

SVG button

Huismerk

DSC08183

Een ware delicatesse om aan te bieden in jouw winkel.

SVG button

Saus,
ambachtelijk bereid
met hoogwaardige ingrediënten

De smaakcirkel

Bij Foodstory creëren we authentieke recepturen op chefniveau, ambachtelijk bereid met hoogwaardige ingrediënten.

Receptuur

Onze eigen ontwikkelde recepturen komen tot stand dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring in de horecasector en onze voorliefde voor kwaliteitsvolle streekproducten. We bekijken de combinatie van ingrediënten door chefsogen.

Quality

In elk van onze producten streven we naar de hoogste kwaliteit. Elk ingrediënt ondergaat een screening, elk afgewerkt product een kwaliteitscontrole, en dit zowel visueel, op smaak als onzichtbaar door metaaldetectie.

Prijs

We produceren klein- of grootschalig, afhankelijk van jouw noden, tegen de beste prijs.

Volume

We houden van klein en fijn, maar om op grote schaal te kunnen produceren, kunnen we onze ambachtelijke recepturen steeds met respect omzetten naar een industrieel niveau.

Service

Saus kan een gerecht maken of kraken. Ons doel? Elk van jouw gerechten naar een hoger niveau verheffen zodat jouw klant van de meest memorabele smaakbeleving geniet.

Receptuur

Onze eigen ontwikkelde recepturen komen tot stand dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring in de horecasector en onze voorliefde voor kwaliteitsvolle streekproducten. We bekijken de combinatie van ingrediënten door chefsogen.

Quality

In elk van onze producten streven we naar de hoogste kwaliteit. Elk ingrediënt ondergaat een screening, elk afgewerkt product een kwaliteitscontrole, en dit zowel visueel, op smaak als onzichtbaar door metaaldetectie.

Prijs

We produceren klein- of grootschalig, afhankelijk van jouw noden, tegen de beste prijs.

Volume

We houden van klein en fijn, maar om op grote schaal te kunnen produceren, kunnen we onze ambachtelijke recepturen steeds met respect omzetten naar een industrieel niveau.

Service

Saus kan een gerecht maken of kraken. Ons doel? Elk van jouw gerechten naar een hoger niveau verheffen zodat jouw klant van de meest memorabele smaakbeleving geniet.

Circle without elipse
Rounded Cirlce Elipse